Dispositivos e acessórios
Chopped Asian Salad
Preparação 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
ginger, fresh peeled, sliced (1.5 cm), to taste15 - 30 g
-
honey60 g
-
sesame oil45 g
-
brown rice vinegar60 g
-
soy sauce30 g
-
vegetable oil30 g
-
chili, dried, flake (opcional)1 pinch
-
red cabbage cut into pieces255 g
-
kale tough stems removed, cut into pieces (5 cm)115 g
-
carrot (approx. 130 g), cut into pieces (2.5 cm)1
-
red bell pepper (approx. 130 g), quartered1
-
spring onions cut into pieces (2.5 cm)3
-
cilantro, fresh plus extra to garnish15 g
-
yellow pepper (approx. 130 g), quartered1
-
peanut, roasted (oil-roasted or dry-roasted), unsalted100 g
-
sesame seed, any colour30 g
-
soybean kernel, green, fresh155 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
465.4 mg
Proteína
16.4 g
Energia
2224.6 kJ /
531.7 kcal
Gordura
38 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
41.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Every Season is a Healthy SEASON
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Ethiopian Meat Stew (Zighinì)
50min
Tomato Soup with Burrata
35min
Buffalo Cauliflower Bites
Nenhuma avaliação
Versatile Smooth Soup
45min
Lemon Ginger Morning Elixir
45min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Chunky Guacamole
10min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Roasted Potato Salad
1h
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Nasi Lemak Basmati
30min