Versatile chunky soup
TM6

Versatile chunky soup

4.2 (10 avaliações )

Ingredientes

  • 20 - 25 g olive oil
  • 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
  • 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
  • 50 g mixed frozen vegetables (opcional)
    ou 50 g frozen green peas (opcional)
  • 700 - 800 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ½ - 1 tsp salt
    ou ½ - 1 tbsp soy sauce
  • 60 - 80 g dried pasta for soup

Nutrição
por 1 portion
Energia
670 kJ / 160 kcal
Proteína
5 g
Hidratos de carbono
20 g
Gordura
5 g
Fibra
3.8 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas