
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 - 25 g olive oil
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
-
50
g mixed frozen vegetables (opcional)
ou 50 g frozen green peas (opcional) - 700 - 800 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
½ - 1
tsp salt
ou ½ - 1 tbsp soy sauce - 60 - 80 g dried pasta for soup
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 160 kcal / 670 kJ
- Proteína
- 5 g
- Gordura
- 5 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Fibra
- 3.8 g
Receitas alternativas
Versatile Chunky Soup
50min
Vegetable Stock Paste
45min
Pumpkin soup
35min
Indian vegetable curry
50min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Mashed potatoes
50min
Lentil and spinach soup
50min
Basic Vegetable Soup
50min
Potato cakes
45min
Versatile smooth soup
45min
Split Pea Soup
2h 10min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min