Dispositivos e acessórios
Versatile chunky soup
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil20 - 25 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)100 - 150 g
-
mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)350 - 400 g
-
50 g frozen green peasmixed frozen vegetables (opcional)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
½ - 1 tbsp soy saucesalt½ - 1 tsp
-
dried pasta for soup60 - 80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
670 kJ /
160 kcal
Gordura
5 g
Fibra
3.8 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Versatile smooth soup
45min
Ratatouille
40min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Almond Vegetable Crumble
7h
Chunky mixed vegetable soup
50min
Versatile Chunky Soup
50min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Cabbage soup
50min
Chickpea soup with spinach
40min
Basic Vegetable Soup
50min
Leek and Potato Soup
40min
Minestrone
45min