Dispositivos e acessórios
Soy Braised Whole Chicken
Preparação 10min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
-
chicken whole (1kg-1.2kg)1
-
dark soy sauce200 g
-
light soy sauce150 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcional)50 g
-
garlic cloves skin removed, smashed lightly5
-
shallots skin removed, smashed lightly80 g
-
spring onion3 stalks
-
ginger, fresh20 g
-
lump sugar20 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
water1000 g
-
hard-boiled eggs4
-
bean curd, firm cut half2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2205.2 mg
Proteína
51.1 g
Energia
2344.8 kJ /
560.4 kcal
Gordura
35.1 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
11.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min.
KL Hokkien Noodles
35min.
Vegan Oyster Mushroom Soup
Žádné hodnocení
Pandan Sponge Cake
1hod.
Seafood Congee
50min.
San bei ji (three cup chicken)
35min.
Sesame Chicken Mee Sua
40min.
Ginger Scallion Fish Slices
40min.
ABC Soup
1hod. 10min.
Old Cucumber Soup
Žádné hodnocení
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Žádné hodnocení