Dispositivos e acessórios
HongKong Style Soy Braised Chicken
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
4330.5 mg
Proteína
20.1 g
Energia
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Gordura
14.5 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
38.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Pandan Sponge Cake
1h
Pork Ball Soup With Cabbage
Nenhuma avaliação
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Char Kway Teow
25min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min