Dispositivos e acessórios
HongKong Style Soy Braised Chicken
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
4330.5 mg
Proteína
20.1 g
Energia
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Gordura
14.5 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
38.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Braised Mixed Platter
Nenhuma avaliação
Chinese Tea Eggs
1h
KL Hokkien Noodles
35min
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Browned pork mince
20min
Cheat's Sriracha Sauce
168h 30min
Bananas with spiced caramel sauce
1h 50min
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40min
Fragrant pipis
30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Vegan Bolognese
50min
Bomboloni with Custard
3h 30min