Dispositivos e acessórios
Spring Greens and Grapefruit Salad
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
water divided, plus extra to cool asparagus450 g
-
ice cube to cool asparagus
-
asparagus cut into pieces (2.5-5 cm)340 g
-
zucchini cut into rounds (.5 cm)200 g
-
shallot30 g
-
olive oil45 g
-
grapefruit juice45 g
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
chia seed2 tsp
-
baby spinach, fresh115 g
-
walnuts, chopped2 tbsp
-
pumpkin seeds1 tbsp
-
sunflower seeds1 tbsp
-
grapefruit, any type cut into segments (see Tip)2
-
chives, fresh chopped4 - 6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
330.5 mg
Proteína
5.6 g
Energia
928.7 kJ /
222 kcal
Gordura
15.1 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
19.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Step into Spring CA
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Salmorejo
2h 10min
Salmorejo
30min
Allergen Free Breakfast Cereal
30min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1h 10min
Matcha Nice Cream
35min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Xerém maize meal with fresh tuna
40min
Salmorejo
10min
Virgin watermelon margarita
6h 10min
Orange Crème Brûlée
3h 15min