Dispositivos e acessórios
Kimchi Tofu Soup
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1405.2 mg
Proteína
13.5 g
Energia
868.1 kJ /
207.5 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
16.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Onsen Eggs
50min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Lemonade
5min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Homemade Soy Milk
30min
Pork Adobo
55min
Ayam Paprik
30min
Chicken adobo
30min