Dispositivos e acessórios
Curry Fish
Preparação 5min
Total 35min
5 portions
Ingredientes
-
garlic cloves5
-
shallots50 g
-
dried chillies soaked and cut in pieces10
-
fresh ginger10 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in slices2 stalks
-
fish curry powder30 g
-
cooking oil60 g
-
light soy sauce20 g
-
torch ginger flower (bunga kantan), bud only, cut in thin slices1 stalk
-
water500 g
-
homemade chicken stock powder10 g
-
fish tail (1 fish tail), scored500 - 600 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ladies' fingers8
-
tomatoes cut in wedges4
-
onions cut in slices (0.5 cm)100 g
-
fresh curry leaves leaves only1 sprig
-
coconut milk150 - 200 g
-
sugar1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
1661 kJ /
397 kcal
Gordura
27 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spicy Asian
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mee Goreng Mamak
15min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Curry Chicken
1h
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Nasi Lemak
45min
Nyonya Steamed Fish
45min
Sambal Petai Prawns
20min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Nasi Lemak
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min