Dispositivos e acessórios
Raspberry Ripple Ice Cream
Preparação 30min
Total 12h 45min
12 portions
Ingredientes
-
vanilla bean pods (pods and seeds scraped - see Tip)2
-
white sugar455 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
full cream milk600 g
-
egg yolks8
-
frozen raspberries500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
49.2 mg
Proteína
4.6 g
Energia
1697.5 kJ /
405.7 kcal
Gordura
23.1 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer festive table
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Romany creams
1h 15min
Chewy chocolate brownies
35min
"Marry me" chicken pasta
35min
Peach and custard cream muffins
50min
Banana bread
1h 40min
Melting moments with lemon cream
45min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Portuguese bread
3h 30min
Fruity dream
10min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min