Dispositivos e acessórios
Nougat glacé with raspberry coulis
Preparação 25min
Total 24h 25min
12 portions
Ingredientes
-
mixed nuts (see Tips)100 g
-
mixed glacé fruit cut into pieces (1 cm - see Tips)100 g
-
eggs separated3
-
icing sugar80 g
-
salt1 pinch
-
honey (see Tips)80 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
Raspberry coulis
-
frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice20 g
-
fresh raspberries to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
82.4 mg
Proteína
5 g
Energia
1304 kJ /
311.7 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
32.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Profiteroles
2h
Quince paste
4h 10min
Sticky toffee puddings
1h
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
No fail béchamel
15min
Quick béchamel sauce
15min
Fruit coulis
10min
Hollandaise
15min