Dispositivos e acessórios
Assam Laksa Zoodles
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Toppings
-
zucchini unpeeled4
-
cucumber200 g
-
onion cut in half200 g
Broth
-
dried chillies soaked in hot water (see tips)10
-
sardines in tomato sauce (400 g)1 can
-
red onion peeled200 g
-
shallots peeled100 g
-
garlic cloves4
-
belacan (shrimp paste)10 g
-
fresh pineapple peeled and cored, cut into cubes600 g
-
water500 g
-
shrimp paste (petis udang)30 g
-
stock cube fish½
-
salt½ tsp
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
dried tamarind pieces25 g
-
laksa leaves (daun kesum)15 g
-
ginger flower (bunga kantan) halved1
-
bird's eye chilli (chilli padi) sliced
-
calamansi halved
-
eggs hard boiled, halved (see tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
5577.7 mg
Proteína
504.8 g
Energia
16113.2 kJ /
3851.1 kcal
Gordura
107.8 g
Fibra
30.3 g
Gordura saturada
29.9 g
Hidratos de carbono
222.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter+
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Curry laksa
45min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Thai Fish Curry
50min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Steamed prawns or scallops
20min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Cereal Prawns
30min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Sambal Petai Prawns
20min