Dispositivos e acessórios
Pistachio cake
Preparação 15min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Syrup
-
raw sugar330 g
-
water370 g
-
honey1 tbsp
-
cinnamon quill1
-
ground cardamom1 tsp
-
dried fennel seeds1 tsp
-
orange zest only, no white pith1
Cake
-
salted butter softened, plus extra to grease190 g
-
shelled unsalted pistachio nuts plus an extra 2 tbsp to decorate280 g
-
raw sugar170 g
-
orange zest only, no white pith1
-
eggs3
-
full cream milk60 g
-
white vinegar1 tbsp
-
self-raising flour220 g
-
plain flour120 g
-
baking powder1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
581 mg
Proteína
15.1 g
Energia
3430.6 kJ /
819.9 kcal
Gordura
38.1 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
110 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar favourites
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baked honey cheesecake
4h 20min
Brioche slice with crumble
2h
Soula's Spanakopita
1h 35min
Yoghurt cake
1h 40min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Ginger bundt cake
1h
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3h 50min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Chocolate brownie trifle
6h
Apple tea cakes
1h 10min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h