Dispositivos e acessórios
Pistachio cake
Preparação 15min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Syrup
-
raw sugar330 g
-
water370 g
-
honey1 tbsp
-
cinnamon quill1
-
ground cardamom1 tsp
-
dried fennel seeds1 tsp
-
orange zest only, no white pith1
Cake
-
salted butter softened, plus extra to grease190 g
-
shelled unsalted pistachio nuts plus an extra 2 tbsp to decorate280 g
-
raw sugar170 g
-
orange zest only, no white pith1
-
eggs3
-
full cream milk60 g
-
white vinegar1 tbsp
-
self-raising flour220 g
-
plain flour120 g
-
baking powder1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
581 mg
Proteína
15.1 g
Energia
3430.6 kJ /
819.9 kcal
Gordura
38.1 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
110 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar favourites
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Haupia Pie
3h
Apple cake
1h
Yoghurt cake
1h 40min
Apple tart
1h
Moroccan harira soup with chicken
55min
Autumn vegetable gratin
50min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Apple tea cakes
1h 10min
Orange and almond cake
2h 20min