Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- butter, for greasing
- 250 g plain flour
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground cloves
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp baking powder
- 250 g caster sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 200 g buttermilk
- 100 g olive oil
- 1 tsp vanilla bean paste
- 200 g red wine
- 270 g dark chocolate, broken into pieces (approx. 1 cm)
Red wine pears
- 2 pears (see Tips) cored and cut into thick wedges (approx. 2 cm)
- 4 tbsp soft dark brown sugar
- 200 g red wine
- 200 g whipped cream, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 1568.8 kJ / 373.5 kcal
- Proteína
- 5.2 g
- Hidratos de carbono
- 43.3 g
- Gordura
- 19.7 g
- Gordura saturada
- 9.7 g
- Fibra
- 3.1 g
- Sódio
- 226.6 mg
Receitas alternativas
Lime sour cream bundt cake
50min
Speculoos
3 Std.
Tiramisu
5h 20min
Feijoa bakewell tart
1 Std. 35 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Cardamom and lime syrup cake
1 Std. 35 Min
Mini French apple cakes
1 Std. 35 Min
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min
Jamaican style ginger cake
1 Std. 20 Min