Dispositivos e acessórios
Pasta alla gricia
Preparação 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)50 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)75 g
-
salt½ tsp
-
pasta, dried like half sleeves160 g
-
black pepper, ground as desired
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1576.9 mg
Proteína
23.4 g
Energia
2278.5 kJ /
544.5 kcal
Gordura
23.6 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
63.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road to Rome
12 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Nenhuma avaliação
Roasted Chicken with Vegetables
1h 45min
Three Egg French Omelet
30min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Peanut Butter Banana Dream
35min
Braised Beef Stew with Radish
2h 25min
Philly Cheesesteak
50min
Fettuccine Alfredo
40min