Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 baguettes, parbaked, (cut in 24 x 1 cm slices)
- 3 - 4 Tbsp extra virgin olive oil
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g red onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 6 anchovy fillets, in oil, drained
- 100 - 120 g tinned tuna, in brine, drained
- 225 g tinned chopped tomatoes
- 2 Tbsp tomato purée
- 25 g pickled baby capers, drained
- ½ tsp chilli flakes (opcional)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 12 pitted black olives, halved
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 276 kJ / 66 kcal
- Proteína
- 3.1 g
- Hidratos de carbono
- 6.3 g
- Gordura
- 2.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 Std. 20 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Grisons Barley Soup
55min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 Std. 20 Min
Iranian Barbari
2h 30min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min