Dispositivos e acessórios
Tuna Tapenade
Preparação 5min
Total 5min
500 g
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
anchovy fillet, in oil1
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
mascarpone85 g
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
17.7 g
Energia
1013 kJ /
242 kcal
Gordura
18.4 g
Hidratos de carbono
1.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dips and Spreads
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Mini Vegetable Frittatas
35min
Aubergine and Almond Dip
20min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Avocado and Basil Dressing
10min
Crab Tart
2h 30min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5min
Spinach and Parmesan Soup
45min