Dispositivos e acessórios
Semolina gnocchi with asparagus
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Semolina gnocchi
-
unsalted butter20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
full cream milk1000 g
-
sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
egg yolks2
-
semolina (see Tips)290 g
Walnut and basil pesto
-
fresh basil leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)40 g
-
walnuts100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove½
-
olive oil130 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Vegetable topping
-
garlic cloves2
-
avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling2 tsp
-
balsamic glaze plus extra for drizzling2 tsp
-
water2 tbsp
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves200 g
-
asparagus cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
634.8 mg
Proteína
23.7 g
Energia
3167.5 kJ /
754.2 kcal
Gordura
53.2 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
15.2 g
Hidratos de carbono
44.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Polenta
25min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Raw kibbeh
15min
Baba ghanoush
1h
Courgette strudel
1h 20min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Baked beans
13h 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Silverbeet and mushroom calzone
2h