Dispositivos e acessórios
Gluten free fruit and nut loaf
Preparação 10min
Total 55min
12 slices
Ingredientes
-
polenta plus extra for dusting40 g
-
pecans150 g
-
millet flour120 g
-
gluten free flour mix (see Tips)70 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
dried cranberries30 g
-
pitted dates cut into halves120 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
dried apricots cut into quarters50 g
-
buttermilk330 g
-
honey1 tbsp
-
butter to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
208.8 mg
Proteína
5.3 g
Energia
1130.2 kJ /
269.1 kcal
Gordura
10.7 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Buckwheat bread
2h 5min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min