Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g polenta, plus extra for dusting
- 150 g pecans
- 120 g millet flour
- 70 g gluten free flour mix (see Tips)
- 60 g buckwheat flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 1 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp caraway seeds
- ½ tsp salt
- 30 g dried cranberries
- 120 g pitted dates, cut into halves
- 100 g dried figs, cut into halves
- 50 g dried apricots, cut into quarters
- 330 g buttermilk
- 1 tbsp honey
- butter, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 1130.2 kJ / 269.1 kcal
- Proteína
- 5.3 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 10.7 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sódio
- 208.8 mg
Receitas alternativas
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 min
Sesame and chia seed loaf
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Gluten free flour mix
10 min
Chocolate energy bars
1h
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free hot cross buns
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Gluten free rough puff pastry
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Chia coconut bread
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Buckwheat bread
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Gluten free gingerbread cookies
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Gluten free carrot and almond cake
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Chia and pepita gluten free loaf
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