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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g polenta plus extra for dusting
- 150 g pecans
- 120 g millet flour
- 70 g gluten free flour mix (see Tips)
- 60 g buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)
- 1 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp caraway seeds
- ½ tsp salt
- 30 g dried cranberries
- 120 g pitted dates cut into halves
- 100 g dried figs cut into halves
- 50 g dried apricots cut into quarters
- 330 g buttermilk
- 1 tbsp honey
- butter to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 269.1 kcal / 1130.2 kJ
- Proteína
- 5.3 g
- Gordura
- 10.7 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Fibra
- 4.5 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Sódio
- 208.8 mg
Receitas alternativas
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free Mediterranean bread
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Raw chocolate beetroot cake
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Sesame and chia seed loaf
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Gluten free ANZAC biscuits
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Buckwheat bread
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Pumpkin and turmeric loaf
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Chia and pepita gluten free loaf
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Gluten free carrot and almond cake
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