Gluten free fruit and nut loaf

Gluten free fruit and nut loaf

4.7 19 avaliações
Preparação 10min
Total 55min
12 slices

Ingredientes

  • polenta plus extra for dusting
    40 g
  • pecans
    150 g
  • millet flour
    120 g
  • gluten free flour mix (see Tips)
    70 g
  • buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)
    60 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    1 ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • caraway seeds
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • dried cranberries
    30 g
  • pitted dates cut into halves
    120 g
  • dried figs cut into halves
    100 g
  • dried apricots cut into quarters
    50 g
  • buttermilk
    330 g
  • honey
    1 tbsp
  • butter to serve (optional)

Nutrição por 1 slice

Energia 269.1 kcal / 1130.2 kJ
Proteína 5.3 g
Gordura 10.7 g
Hidratos de carbono 36 g
Fibra 4.5 g
Gordura saturada 1.3 g
Sódio 208.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...