
Dispositivos e acessórios
Gluten free warm berry cobbler
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
frozen mixed berries (see Tips)500 g
-
lemon juice1 tbsp
-
raw sugar plus extra for sprinkling140 g
-
pear peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)1
-
fresh mixed berries (see Tips)200 g
-
white rice flour (see Tips)80 g
-
potato starch60 g
-
arrowroot flour20 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter softened and cut into pieces40 g
-
full cream milk60 g
-
egg1
-
mascarpone cheese to serve (optional)
Nutrição por 1 portion
Energia
314.2 kcal /
1319.8 kJ
Proteína
5.7 g
Gordura
7.3 g
Hidratos de carbono
54.5 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
4 g
Sódio
158.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia