Gluten free warm berry cobbler

Gluten free warm berry cobbler

4.3 8 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
6 portions

Ingredientes

  • frozen mixed berries (see Tips)
    500 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • raw sugar plus extra for sprinkling
    140 g
  • pear peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)
    1
  • fresh mixed berries (see Tips)
    200 g
  • white rice flour (see Tips)
    80 g
  • potato starch
    60 g
  • arrowroot flour
    20 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    1 tsp
  • salt
    ⅛ tsp
  • unsalted butter softened and cut into pieces
    40 g
  • full cream milk
    60 g
  • egg
    1
  • mascarpone cheese to serve (optional)

Nutrição por 1 portion

Energia 314.2 kcal / 1319.8 kJ
Proteína 5.7 g
Gordura 7.3 g
Hidratos de carbono 54.5 g
Fibra 4.5 g
Gordura saturada 4 g
Sódio 158.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...