Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 500 g water
- 150 g zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 180 g peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 6 eggs
- 120 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- watercress, for garnishing
- frisee lettuce, or lettuce of choice, for garnishing
- snow pea sprouts, for garnishing
- 1 tbsp caper berries, rinsed and drained (optional)
- 100 g Danish feta, cut into pieces (see Tips)
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1318.8 kJ / 314 kcal
- Proteína
- 19.6 g
- Hidratos de carbono
- 4.3 g
- Gordura
- 23.7 g
- Gordura saturada
- 9.2 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sódio
- 681.5 mg
Receitas alternativas
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8j 30 menit
Salmon and fennel risotto
30min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Roasted carrot dip
1h
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min