
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 2 kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce leaves separated
- 150 g feta cheese crumbled
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 408 kcal / 1716 kJ
- Proteína
- 23.135 g
- Gordura
- 16.619 g
- Hidratos de carbono
- 37.482 g
- Fibra
- 9.456 g
Receitas alternativas
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Halva semifreddo
7h 30min
Roasted eggplant
1h 35min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6h 20min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Grilled eggplant dip
2h
Tarator (tahini dip)
5min
Traditional hommus
25h 5min