Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1716 kJ / 408 kcal
- Proteína
- 23.135 g
- Hidratos de carbono
- 37.482 g
- Gordura
- 16.619 g
- Fibra
- 9.456 g
Receitas alternativas
Cauliflower "fried" rice
45min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Kimchi
149u.
Coconut matcha panna cotta
3 godz. 50 min
Baba ghanoush
1 Std.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Coconut quinoa with sticky mango
30 Min
Mushroom quinotto
30 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Miso soup
30 Min
Tuna poke bowl
1 Std.