
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dipping sauce
- 1 cm fresh ginger peeled
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g soy sauce
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame oil
- ¼ tsp dried chilli flakes
Filling
- 800 g water plus extra to seal and steam (if rquired)
- 100 g cabbage cut into pieces (5-6 cm)
- 3 cm fresh ginger peeled
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh chives cut into quarters
- 3 spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
- 300 g pork mince
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground white pepper to taste
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp potato flour
- 1 package gyoza wrappers (approx. 35 wrappers)
- 2 tbsp vegetable oil plus extra to grease
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 46.2 kcal / 194.2 kJ
- Proteína
- 2.4 g
- Gordura
- 3.1 g
- Hidratos de carbono
- 2.2 g
- Fibra
- 0.3 g
- Gordura saturada
- 0.6 g
- Sódio
- 93.1 mg
Receitas alternativas
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Fresh pasta dough
1h
Wonton soup (pork)
45min
Gozleme
1h 40min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Chicken banh mi
4h 35min
Prawn wontons
2h
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Pork san choy bau
25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min