Dispositivos e acessórios
Chicken Pad Thai
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
rice noodles dried200 g
-
water boiling
-
groundnut oil for soaking and frying3 Tbsp
-
dry-roasted peanuts, unsalted40 g
-
palm sugar1 Tbsp
-
fish sauce1 Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
tamarind paste2 Tbsp
-
water plus 2 Tbsp150 g
-
chilli powder½ tsp
-
carrots cut in pieces80 g
-
60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)shallots halved60 g
-
garlic cloves2
-
chicken breasts cut in strips (1 cm)200 g
-
firm tofu diced (1 cm)200 g
-
fresh bean sprouts200 g
-
medium eggs beaten2
-
limes cut in wedges, for garnishing2
-
dried chilli flakes for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
30.4 g
Energia
1968 kJ /
470 kcal
Gordura
26.4 g
Hidratos de carbono
27.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thai Kitchen
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Curried Prawns with Rice
1h
Quick Thai Chicken Curry
40min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Easy Satay Chicken
30min
Chicken Korma
40min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Satay Turkey Skewers
45min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps
30min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Peking Chicken
45min
Cashew Chicken
45min