Beef Teriyaki with Rice

Beef Teriyaki with Rice

3.8 62 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 50min
2 portions

Ingredientes

Marinated Beef
  • honey
    2 tsp
  • teriyaki sauce
    70 g
  • sesame oil
    20 g
  • garlic clove
    1
  • sake
    30 g
  • lime juice
    20 g
  • water
    20 g
  • cornflour
    1 tsp
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • fresh red chilli deseeded, to taste
    ½ - 1
  • beef cut in slices (1 mm)
    200 g
Steamed Rice
  • water
    1000 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • short grain rice
    180 g
    180 g sushi rice
Beef Teriyaki
  • sesame oil
    10 g
  • sugar snap peas
    250 g
  • water
    20 g
  • spring onions sliced (3 mm)
    8
  • fine sea salt to taste
  • toasted sesame seeds to garnish
    1 tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 853 kcal / 3574 kJ
Proteína 39 g
Gordura 23 g
Hidratos de carbono 107 g
Fibra 9.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...