Dispositivos e acessórios
Quick Thai Chicken Curry
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
onions to taste50 - 100 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
oil30 g
-
Thai red curry paste to taste50 - 100 g
-
coconut milk200 g
-
water200 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royals), peeled, cut in bite-sized pieces400 g
-
carrots cut in bite-sized pieces100 g
-
fish sauce15 g
-
sugar2 tsp
-
fresh makrut lime leavesmakrut lime leaves2 - 3
-
chicken breasts, skinless diced (3 cm)600 g
-
frozen green peas150 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
42 g
Energia
1914 kJ /
459 kcal
Gordura
20 g
Fibra
6.2 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken Saag
50 Min
Quick Thai chicken curry
40 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Easy Satay Chicken
30 Min
Chicken Korma
40 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Butter Chicken
50 Min
Chilli Con Carne
35 Min