Dispositivos e acessórios
Pineapple Teriyaki Salmon
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
12 oz sugar snap peasbroccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
green onion (opcional) thinly sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
687.1 mg
Proteína
29.9 g
Energia
1567.9 kJ /
374.8 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pineapple Passion
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Shrimp Orzo with Peas
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Shrimp Scampi
40min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Lemon Garlic Chicken
30min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Mediterranean Chicken
35min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min