
Dispositivos e acessórios
Pineapple Teriyaki Salmon
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
broccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
green onion (opcional) thinly sliced, to garnish1
Nutrição por 1 portion
Energia
374.8 kcal /
1567.9 kJ
Proteína
29.9 g
Gordura
17.6 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
4.1 g
Sódio
687.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Pineapple Passion
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos