Dispositivos e acessórios
Corn chips with salsa roja
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1152.6 mg
Proteína
9.1 g
Energia
1384.8 kJ /
329.7 kcal
Gordura
15.1 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
38.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Mexico
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Fresh pasta dough
1h
Refried beans
10min
Creamy tomato and basil soup
30min
Spiced tomato chutney
30min
Garlic paste
20min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Chilli raita potato salad
55min
Gluten free pasta
50min
Gluten free barbecue sauce
50min
Tomato pasta sauce
40min