
Dispositivos e acessórios
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
Preparação 35min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Salmon, carrots and snow peas
-
cayenne pepper½ - 1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
skinless salmon fillets (150-180 g each, 4 cm thick)4
-
carrots cut into pieces (approx. 2 mm)200 g
-
snow peas cut into halves250 g
Mango sauce
-
mango flesh only, cut into pieces (approx. 3 cm)250 g
-
brandy50 g
-
curry powder1 tsp
-
water300 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
plain yoghurt120 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh parsley (opcional) leaves only, for garnishing1 sprig
Nutrição por 1 portion
Energia
513 kcal /
2144 kJ
Proteína
37 g
Gordura
28 g
Hidratos de carbono
18 g
Fibra
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia