Dispositivos e acessórios
Tom Yum with Prawns
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves and stems, cut in pieces8 sprigs
-
fresh Thai basil10 leaves
-
fresh green chilli1
-
fresh red chilli deseeded1
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
shallots halved240 g
-
olive oil20 g
-
fresh lemon grass outer tough layers discarded, squashed and bruised2 stalks
-
800 g liquid vegetable stockchicken stock800 g
-
fish sauce50 g
-
100 g shiitake mushrooms, fresh, halvedoyster mushrooms, fresh halved100 g
-
large raw prawns, peeled250 g
-
lime juice30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12.2 g
Energia
470 kJ /
112 kcal
Gordura
4.5 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
AUTUMNAL SOUPS
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Seafood Laksa
25min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Fish Stew
45min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Monkfish and prawn soup
1h
Green Curry Chicken
55min