Dispositivos e acessórios
Monkfish and prawn soup
Preparação 30min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
monkfish preferably with bone (see tips)450 - 500 g
-
whole unpeeled prawns (see tips)500 g
-
water800 g
-
carrots cut in pieces70 g
-
leek (white part only), cut in pieces60 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
brandy50 g
-
crushed tomatoes, canned200 g
-
white short-grain rice1 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
1 tsp saltfish stock cube (for 0.5 l) (see tip)1
-
red chilli sauce8 drops
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
791 kJ /
189 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Asparagus cream soup
30min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Mushroom Soup
20min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Tom Yum with Prawns
25min
Borscht
50min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Onion Soup
1h