Versões compatíveis
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (see tip)
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 10 g butter
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
- 200 g cream cheese
- 2 pinches ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 27 g
- Gordura
- 48 g
- Fibra
- 4 g
Receitas alternativas
Rice with Duck
1h 5min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Cod with citrus butter
50min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 Std. 15 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min