Dispositivos e acessórios
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
Preparação 15min
Total 45min
2 portions
Ingredientes
Chicken Curry
-
chicken thighs, boneless and skinless each cut in 4 pieces400 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
white rum50 g
-
onions quartered150 g
-
sunflower oil30 g
-
dried red chilli1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
coconut milk200 g
-
toasted sesame oil20 g
-
curry powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Basmati Rice
-
water500 g
-
fine sea salt1 pinch
-
basmati rice100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
40.5 g
Energia
4048 kJ /
968 kcal
Gordura
78.3 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Just for Two
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken Garam Masala
50min
Chicken Korma
40min
Chicken Tikka Masala
45min
Butter Chicken
50min
Layered Chicken Dinner
2h
Cosmopolitan
10min
Chicken Jalfrezi
1h
Saffron Chicken Penne
30min