
Dispositivos e acessórios
Sun-Dried Tomato Pizza Dough
Preparação 20min
Total 4h
12 slices
Ingredientes
Sun-Dried Tomato Pesto
-
Parmesan cheese diced3 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil plus 2 oz oil8 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt½ tsp
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pasta flour (type 00)6 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
salt½ tsp
Nutrição por 1 slice
Energia
262.4 kcal /
1098 kJ
Proteína
8.4 g
Gordura
12.2 g
Hidratos de carbono
32 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
2.6 g
Sódio
339.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Pizza Pizzazz
7 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos