Dispositivos e acessórios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Peeler Sweet Potato Casserole
1 Std. 20 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 Min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 Min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 Min
Steamed Spinach
20 Min
Steamed Asparagus
35 Min
Sautéing Shrimp
15 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Asparagus Sauté
15 Min