Dispositivos e acessórios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Green Goddess Salad
10min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Southern Potato Salad
1h 15min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1h
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Basic Soup Purée
45min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min