![Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B6C56037-01BB-4234-81D4-9CCACCE0D046/Derivates/9277EC59-E71C-4AB5-A1FC-C0404E0C28A7.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 ½ oz sunflower oil, plus extra to grease
- 2 oz sharp cheddar cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz carrots, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 ½ oz raw hazelnuts, with skin
- 6 ½ oz whole milk
- 2 large eggs
- 9 oz all-purpose flour
- 2 tsp baking powder
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground cayenne pepper, to taste
- 9 oz frozen green peas
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1039 kJ / 248 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 20.2 g
- Gordura
- 15.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Apple Cake
1 godz.
Corn Muffins
45min
Peanut Butter and Jam Thumbprint Cookies
1 godz.
Potato Pancakes
45min
Dr. Pop BBQ Sauce
1 godz. 5 min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM5)
55 Min
Coconut Balls
30 min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Chocolate Strawberry Energy Bites
30 min
Broccoli and Cheese Stromboli
1 godz. 20 min
Chicken and Cheddar Meatballs
1 godz. 20 min