Dispositivos e acessórios
Zucchini and Ginger Marmalade
Preparação 10min
Total 40min
30 oz
Ingredientes
-
lemon (approx. 5 oz) thin peel only (no pith) plus juice (approx. 2 oz)1
-
fresh ginger peeled, thinly sliced1 oz
-
zucchini cut into pieces (2 in.)18 oz
-
sugar18 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
2 mg
Proteína
0.2 g
Energia
292.3 kJ /
69.9 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pump Up the Jam
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Fresh Herb Dip
10min
Vegetable Stock Base
40min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20min
Orange Sugar Cookies
55min
Beetroot salad
10min
Green fig and lime marmalade
1h 10min
Fig and Apricot Jam
40min
Crunchy carrot salad
10min
Pistachio Cranberry Biscotti
2h
Praline Pecans
4h 20min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10min
Gingerbread Cookies
1h 15min