Dispositivos e acessórios
Zucchini and Ginger Marmalade
Preparação 10min
Total 40min
30 oz
Ingredientes
-
lemon (approx. 5 oz) thin peel only (no pith) plus juice (approx. 2 oz)1
-
fresh ginger peeled, thinly sliced1 oz
-
zucchini cut into pieces (2 in.)18 oz
-
sugar18 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
2 mg
Proteína
0.2 g
Energia
292.3 kJ /
69.9 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pump Up the Jam
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
BBQ Sauce
5h
Orange Curry Dressing
10min
Purple Cauliflower Soup
25min
Coconut Macaroons
30min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Quick Chocolate Almond Fudge
2h 15min
Lemon Curd
1h
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1h 30min
Avocado dressing
10min
Mulling Spices
1h 50min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40min