Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken winglets
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
- 30 g ketchup (see Tips)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3819.9 kJ / 909.5 kcal
- Proteína
- 43.7 g
- Hidratos de carbono
- 47.3 g
- Gordura
- 63.5 g
- Gordura saturada
- 15.7 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sódio
- 1674.9 mg
Receitas alternativas
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Southern-style chicken
40min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Thai beef salad
1h 15min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27hod. 20min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h