Dispositivos e acessórios
Korean fried chicken
Preparação 40min
Total 4h
4 portions
Ingredientes
Chicken
-
garlic cloves2
-
fresh ginger10 g
-
plain flour70 g
-
cornflour20 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken winglets1000 g
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger10 g
-
rice wine vinegar60 g
-
light brown sugar50 g
-
honey60 g
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste (see Tips)30 - 50 g
-
ketchup (see Tips)30 g
-
dark soy sauce15 g
-
sesame oil15 g
-
vegetable oil to deep fry1000 - 1500 g
-
sesame seeds to sprinkle1 tbsp
-
spring onions/shallots thinly sliced, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1674.9 mg
Proteína
43.7 g
Energia
3819.9 kJ /
909.5 kcal
Gordura
63.5 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
15.7 g
Hidratos de carbono
47.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Buffalo chicken wings
45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2h 30min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Baked Sushi
1h 15min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h