
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)
- 40 g celery cut into pieces
- 40 g spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tsp salt
- 250 g mince (pork, chicken or beef)
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 package dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)
- water
- 600 g water
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 35.4 kcal / 148.6 kJ
- Proteína
- 2.1 g
- Gordura
- 1.7 g
- Hidratos de carbono
- 2.7 g
- Fibra
- 0.2 g
- Gordura saturada
- 0.4 g
- Sódio
- 177.5 mg
Receitas alternativas
Wonton soup
1h
Wonton soup (pork)
45min
Wonton wrappers
55min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Asian-style pork noodles
1h
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Pork and prawn dumplings
55min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h