Jiao zi (Chinese dumplings)
TM6 TM5 TM31

Jiao zi (Chinese dumplings)

4.8 (254 avaliações )

Ingredientes

  • 200 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
  • 40 g celery, cut into pieces
  • 40 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 1 ½ tsp salt
  • 250 g mince (pork, chicken or beef)
  • 1 tsp sesame oil
  • 1 tbsp vegetable oil
  • 1 tbsp oyster sauce
  • 1 tsp white sugar
  • 1 tsp light soy sauce
  • ½ tsp ground white pepper
  • 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 1 package dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)
  • water
  • 600 g water

Nutrição
por 1 piece
Energia
148.6 kJ / 35.4 kcal
Proteína
2.1 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gordura
1.7 g
Gordura saturada
0.4 g
Fibra
0.2 g
Sódio
177.5 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas