Mocha ice cream cake with Champagne snaps
TM6 TM5 TM31

Mocha ice cream cake with Champagne snaps

4.9 (21 avaliações )

Ingredientes

Coffee almond base

  • 80 g raw sugar
  • 400 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 egg white
  • 1 tbsp instant granulated coffee
  • 1 pinch salt
  • 60 g slivered almonds, lightly toasted

Coffee chocolate top

  • 100 g raw sugar
  • 300 g pouring (whipping) cream
  • 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
  • 1 egg yolk
  • 2 eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp brewed espresso coffee

Champagne snaps

  • butter, for greasing
  • 40 g flaked almonds
  • 130 g raw sugar
  • 100 g champagne (see Tips)

Nutrição
por 1 slice
Energia
1933.7 kJ / 460.3 kcal
Proteína
6 g
Hidratos de carbono
38.8 g
Gordura
32.4 g
Gordura saturada
21.2 g
Fibra
0.9 g
Sódio
60.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas