Dispositivos e acessórios
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
Preparação 35min
Total 9h 40min
12 slices
Ingredientes
Coffee almond base
-
raw sugar80 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg white1
-
instant granulated coffee1 tbsp
-
salt1 pinch
-
slivered almonds lightly toasted60 g
Coffee chocolate top
-
raw sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
egg yolk1
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
brewed espresso coffee2 tbsp
Champagne snaps
-
butter for greasing
-
flaked almonds40 g
-
raw sugar130 g
-
champagne (see Tips)100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
64.2 mg
Proteína
6 g
Energia
1992 kJ /
476.1 kcal
Gordura
34.1 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
18.2 g
Hidratos de carbono
37.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration cakes
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mixed berry pavlova stack
5hod. 30min.
Cheesecakes in jars
4hod.
Hokey pokey ice cream
28hod. 25min.
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2hod.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min.
Sunrise margarita (non-alcholic)
10min.
Decadent dark chocolate brownies
2hod. 15min.
Mustard balsamic vinegar dressing
10min.
Marshmallow icing
7hod. 40min.
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14hod. 55min.
Chile con queso cob loaf
40min.
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1hod. 5min.