Versões compatíveis
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g wholemeal bread, sliced (see Tips)
- 60 g butter, softened
- 80 g pitted prunes, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 3 tsp Rapadura sugar (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tbsp self-raising flour
- 3 eggs
- 2 tbsp pure maple syrup, plus extra to serve
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- natural yoghurt or custard, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1989.5 kJ / 473.7 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Hidratos de carbono
- 39.7 g
- Gordura
- 28.1 g
- Gordura saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sódio
- 379.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Tropical upside down pineapple cake
1h 10 min
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min
Coconut rum sauce
15 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2u. 20min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Pineapple passionfruit tart
4h 30 min
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10 min
Double ginger and pear cake
1 Std. 35 Min
Jamaican style ginger cake
1 Std. 20 Min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Bread and butter pudding
1 Std. 15 Min
Coffee date muffins
35 min