Dispositivos e acessórios
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
Preparação 25min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
wholemeal bread sliced (see Tips)300 g
-
butter softened60 g
-
pitted prunes cut into pieces80 g
-
walnuts60 g
-
Rapadura sugar (see Tips)3 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
self-raising flour1 tbsp
-
eggs3
-
pure maple syrup plus extra to serve2 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
milk500 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
natural yoghurt or custard, to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
379.3 mg
Proteína
12.7 g
Energia
1989.5 kJ /
473.7 kcal
Gordura
28.1 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
39.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chai tea
15min
Bread and butter pudding
1h 15min
Self-raising flour
5min
Brioche hot cross buns
2h 30min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Rava payasam
50min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Apricot Danish slice
40min
Vanilla wet chai
15min
Sticky date pudding
1h 30min
Portuguese-style custard tarts
40min