Versões compatíveis
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g wholemeal bread, sliced (see Tips)
- 60 g butter, softened
- 80 g pitted prunes, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 3 tsp Rapadura sugar (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tbsp self-raising flour
- 3 eggs
- 2 tbsp pure maple syrup, plus extra to serve
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- natural yoghurt or custard, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1989.5 kJ / 473.7 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Hidratos de carbono
- 39.7 g
- Gordura
- 28.1 g
- Gordura saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sódio
- 379.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Raspberry mini clafoutis
30 Min
Plum and raspberry cobbler
1 Std. 25 Min
La Cioccolata
15 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
White chocolate and coconut rice pudding
35 Min
Ginger bundt cake
1 Std.
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Baked cherry crumble cheesecake
1 Std. 25 Min
Sago custard puddings
35 Min
Bread and butter pudding
1h 15min