Dispositivos e acessórios
Caramel, date and walnut bundt
Preparação 10min
Total 1h 15min
16 portions
Ingredientes
Caramel sauce
-
pouring (whipping) cream100 g
-
brown sugar80 g
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Bundt
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing60 g
-
pitted dates150 g
-
water300 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
raw sugar150 g
-
eggs3
-
ground cinnamon1 tsp
-
self-raising flour170 g
-
desiccated coconut35 g
-
walnuts halved, plus extra chopped for decorating150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
256.4 mg
Proteína
4.8 g
Energia
1335.3 kJ /
317.9 kcal
Gordura
20.5 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
29.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nice bundt
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 Std. 20 Min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Scroll bundt cake
2 Std. 40 Min
Apricot Danish slice
40 Min
Cherry and peach loaf
1 Std. 55 Min
Brown sugar kumara cake
1 Std. 25 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min