Versões compatíveis
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beef Patties
-
2 ½
pieces sliced bread, dry, cut into pieces
ou 2 ½ dry bread rolls, cut into pieces - 3 ½ oz carrot, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz white onions, quartered
- 2 celery stalks (approx. 4-4.5 oz), cut into pieces
-
16
oz ground veal, broken in pieces
ou 16 oz ground beef, broken in pieces - 1 tbsp Dijon mustard
- 1 large egg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 oz Manchego cheese, cubed (approx. 0.5 oz each)
- oil, to grease Varoma tray and dish
White Wine and Almond Sauce
- 5 oz almonds
- 1 oz white onion
- 1 garlic clove
- 1 oz salted butter
- 1 oz all-purpose flour
- 17 oz dry white wine
- 1 oz brandy
- 7 oz water
- 1 beef stock cube
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2724 kJ / 651 kcal
- Proteína
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 19 g
- Gordura
- 45 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Shepherd's Pie
1h 15 min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Meringue Christmas Trees
3h 40min
Chicken Tetrazzini
40min
Chicken and Dumplings
45 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 min
Meatloaf
1h 20 min
Beef Stroganoff
1h
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Penne Bolognese
40min