Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- 250 g unsalted butter, cut into pieces, softened, plus extra for greasing
- 1 piece lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 100 g raw sugar
- 250 g desiccated coconut
- 6 eggs
- 100 g gluten free cornflour
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
Custard filling
- 40 g raw sugar
- 30 g gluten free cornflour
- 1 egg
- 250 g full cream milk
- 4 tbsp rum (optional)
- pure icing sugar, for dusting
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 1845 kJ / 439.3 kcal
- Proteína
- 6.6 g
- Hidratos de carbono
- 26.2 g
- Gordura
- 34.2 g
- Gordura saturada
- 24.4 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sódio
- 169.5 mg
Receitas alternativas
Chocolate and nut biscuits
55 min
Gluten free chocolate brownie
45 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Apple cake
1 godz.
Gluten free chocolate halva cake
1 godz.
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Chewy pistachio biscuits
45 min
Gluten free shortbread
1 Std. 20 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Gluten free scones
30 min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min