Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Carrot muffins
- 250 g raw almonds
- 50 g brown sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
- 300 g carrots, cut into pieces (approx. 3 carrots)
- 4 eggs
- 80 g gluten free cornflour
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 1 tbsp poppy seeds
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground nutmeg
- 40 g vegetable oil
- 20 g sultanas
- 50 g desiccated coconut
Topping
- 6 tbsp crème fraîche
- 1 carrot, peeled into thin ribbons, for decorating
- pure maple syrup, for drizzling
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1240.3 kJ / 295.3 kcal
- Proteína
- 7.4 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Gordura
- 22.5 g
- Gordura saturada
- 6.4 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sódio
- 85.6 mg
Receitas alternativas
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Apple cinnamon muffins
40 min
Zucchini slice
45 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1u. 45min
Chocolate sweet potato slice
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White chocolate and cardamom buckwheat cookies
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Orange, hazelnut and coconut balls
2 Std. 10 Min
Healthy biscuits
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Basic berry muffins
40 min
Healthy banana bread
1h 15min