Dispositivos e acessórios
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Preparação 1h
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1280.4 mg
Proteína
23.4 g
Energia
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
70.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Bloody Mary Soup
25min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Pizza Capricciosa
1h 35min
Monkfish and prawn soup
1h
Tikka Paste
1h
Peppercorn Sauce
30min
Thai Fishcakes
1h 10min
Crab & Prawn Linguine
25min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min