Dispositivos e acessórios
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Preparação 1h
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1280.4 mg
Proteína
23.4 g
Energia
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
70.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Salmon Tartare
25min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1h 20min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Falafel
24h
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Fresh Pasta Dough
1h
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min