Dispositivos e acessórios
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Preparação 1h
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1280.4 mg
Proteína
23.4 g
Energia
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
70.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tomato Focaccia
3h
Shallot Tarte Tatin
2h
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Fresh Pasta Dough
1h
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Bordelaise Sauce
55min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min