Dispositivos e acessórios
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Preparação 1h
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1280.4 mg
Proteína
23.4 g
Energia
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
70.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1h
Pasta Amatriciana
30min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Passion Fruit Soufflé
35min
Calamares a la Americana
50min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Arancini
2h 10min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min