Dispositivos e acessórios
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Preparação 15min
Total 2h 5min
12 slices
Ingredientes
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
307 mg
Proteína
7 g
Energia
801 kJ /
190 kcal
Gordura
6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chelsea Buns
1h 30min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Pesto Star Bread
2h 50min
Cheese crackers
2h 30min
Cheddar Soda Bread Rolls
50min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Cheese Straws
30min
Yoghurt Bread
2h
Cheese Scones
20min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1h 50min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min