Dispositivos e acessórios
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Preparação 15min
Total 2h 5min
12 slices
Ingredientes
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
307 mg
Proteína
7 g
Energia
801 kJ /
190 kcal
Gordura
6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Garlic Cheddar Biscuits
30min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Cheddar Soda Bread Rolls
50min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Cornish Fairings
35min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Cheese Scones
20min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min