Dispositivos e acessórios
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Preparação 15min
Total 2h 5min
12 slices
Ingredientes
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
307 mg
Proteína
7 g
Energia
801 kJ /
190 kcal
Gordura
6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Brioche Berry Pudding
1h
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Family Chicken Galette
1h 55min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Apple and Maple Syrup Bacon Scones
1h 10min
Tomato Pie
3h
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2h
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1h 5min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h