Dispositivos e acessórios
Two-Flavoured Picnic Rolls
Preparação 20min
Total 1h 30min
24 pieces
Ingredientes
Dough
-
milk250 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
sugar50 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
hard goat's cheese cut in pieces60 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained40 g
-
Brie cut in pieces50 g
-
bacon lardons80 g
-
olive oil1 tsp
-
maple syrup2 tsp
Decoration
-
egg beaten, for glazing1
-
poppy seeds for sprinkling1 Tbsp
-
sesame seeds for sprinkling1 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
5.2 g
Energia
608 kJ /
145 kcal
Gordura
5.5 g
Hidratos de carbono
18.8 g
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