Dispositivos e acessórios
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Preparação 50min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Duck with Plums
-
star anise1
-
coriander seeds2 Tbsp
-
boiling water200 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
coarse sea salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 Tbsp
-
whole duck skin on1500 - 2000 g
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
-
red wine vinegar80 g
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower cut in florets400 g
-
floury potatoes peeled, diced (1-2 cm)600 g
-
milk250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (opcional)1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
54 g
Energia
3617 kJ /
864 kcal
Gordura
51 g
Fibra
6.9 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking On Point
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Beef in Stout
1h 40min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Italian Crusted Lamb
5h
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Braised Lamb Shanks
3h 20min
Prawn Chow Mein
45min