Dispositivos e acessórios
Sandwiches with Spinach Pesto
Preparação 25min
Total 1h 55min
6 portion
Ingredientes
-
water200 g
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing70 g
-
plain flour500 g
-
4 g dried instant yeastfresh yeast crumbled10 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
baby spinach, fresh150 g
-
garlic clove1
-
roasted, unsalted cashew nuts50 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
ground black pepper1 - 2 pinch
-
salad
-
mixed vegetables (e.g. cucumber, red pepper, courgette, yellow pepper, olives...)
-
eggs hardboiled, cut in slices1 - 2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
506 mg
Proteína
17 g
Energia
2801 kJ /
669 kcal
Gordura
38 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo Kids Picnic
6 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gingerbread People
1h 30min
Rainbow Veggie Pizza
1h 40min
Pomegranate Smoothie Bowl
5min
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
1h
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Soya Milk Ice Cream
10h 15min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Classic Egg and Cress Sandwiches
35min
Berry Smoothie
5min