Dispositivos e acessórios
Sautéed Pork with Cider
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
bacon lardons150 g
-
olive oil30 g
-
shallots halved35 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
pork meat cut in pieces (3 cm)700 g
-
wholegrain mustard50 g
-
water100 g
-
1 tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste3 pinches
-
dry cider200 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)550 g
-
button mushrooms halved400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
50.2 g
Energia
2436 kJ /
582 kcal
Gordura
30 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comforting Stews
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef Stroganoff
1ωρ.
Beef Stroganoff
1ωρ.
Chicken Étouffée
45 λεπτ.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1ωρ. 55 λεπτ.
Creamy Mustard Chicken Stew
40 λεπτ.
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 λεπτ.
Coronation Chicken
30 λεπτ.
Smoky Pork and Beans
3ωρ.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1ωρ. 25 λεπτ.
Beef Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Beef in Stout
1ωρ. 40 λεπτ.