Dispositivos e acessórios
Sautéed Pork with Cider
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
bacon lardons150 g
-
olive oil30 g
-
shallots halved35 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
pork meat cut in pieces (3 cm)700 g
-
wholegrain mustard50 g
-
water100 g
-
1 tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste3 pinches
-
dry cider200 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)550 g
-
button mushrooms halved400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
50.2 g
Energia
2436 kJ /
582 kcal
Gordura
30 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comforting Stews
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Smoky Pork and Beans
3h
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Greek Style Pork Stew
30min
Beef Stroganoff
1h
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Beef Bourguignon
1h 30min
Chicken Étouffée
45min
Beef in Stout
1h 40min