Dispositivos e acessórios
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Preparação 25min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
dried fennel seeds1 tsp
-
oil20 g
-
onions halved then sliced (5 mm)60 g
-
fennel bulb sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing400 g
-
sugar20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
fine sea salt plus extra to taste and for cooking pasta1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
fine sea salt
-
pine nuts30 g
-
bocconcini drained125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
2324 kJ /
551 kcal
Gordura
17 g
Fibra
6.4 g
Hidratos de carbono
76 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking with High Temp.
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2h 20min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Porridge with Fresh Fruit
10min
Tempeh Bolognaise
30min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Best Basic Houmous
5min