Pasta with Fennel and Tomato Sauce
TM6

Pasta with Fennel and Tomato Sauce

4.7 ( 50 avaliações )

Ingredientes

  • 1 tsp dried fennel seeds
  • 20 g oil
  • 60 g onions halved then sliced (5 mm)
  • 400 g fennel bulb sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing
  • 20 g sugar
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 20 g tomato purée
  • 100 g water plus extra for cooking pasta
  • 1 tsp fine sea salt plus extra to taste and for cooking pasta
  • ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 2 dashes balsamic glaze
  • 350 g dried pasta (e.g. penne)
  • water
  • fine sea salt
  • 30 g pine nuts
  • 125 g bocconcini drained

Nutrição
por 1 portion
Energia
551 kcal / 2324 kJ
Proteína
20 g
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
76 g
Fibra
6.4 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas